אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

3,656
צפיות

עוגת בלינצ'ס בקרם גבינה וגנאש שוקולד

המתכון של
עוגת בלינצ'ס בקרם גבינה וגנאש שוקולד

בדיוק מה שילדים אוהבים! הילדים התאהבו בה, ואמרו אמא את אלופה!

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • לבלינצ'סים
  • 40 גרם חמאה מומסת
  • 1/2 2 כוסות חלב
  • 2 כפות סוכר
  • חמאה לשימון המחבת
  • 2 כוסות קמח
  • 4 ביצים
  • למילוי קרם הגבינה::
  • 50 גרם שוקולד מריר מומס
  • 2 מיכלי שמנת מתוקה
  • כפית תמצית וניל
  • 1/2 1 כוסות סוכר
  • 3 כפות אבקת פודינג וניל
  • 500 גרם גבינה
  • לציפוי גנאש שוקולד
  • 150 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
  • 1/2 מיכל שמנת מתוקה
אופן ההכנה
  • 1

    הכנת הבלינצ'סים: בתוך קערה בינונית שמים את כל מרכיבי הבלינצ'ס ובעזרת מקצף ידני מערבבים הכל היטב לבלילה אחידה..


  • 2

    משמנים מחבת טפלון במעט חמאה ומחממים מעט, יוצקים לתוכה כחצי כף מצקת מהבלילה, מטלטלים את המחבת לכל כיווניה כך שהבלילה תכסה את התחתית של המחבת, מטגנים כדקה, הופכים ומטגנים דקה נוספת. באותו אופן מכינים את שאר הבלינצ'סים..


  • 3

    הכנת קרם הגבינה: מקציפים שמנת מתוקה, תמצית ווניל ומחצית מכמות הסוכר. מוסיפים את הפודינג וממשיכים להקציף, עד לקבלת קצפת יציבה. מניחים בצד..


  • 4

    בקערה ניפרדת מערבבים גבינה עם שארית הסוכר עד שנוצרת תערובת חלקה. מוסיפים את הקצפת לתערובת הגבינה ומערבבים בעדינות בתנועות קיפול. מוסיפים את השוקולד המומס וממשיכים לערבב בעדינות בתנועות של קיפול..


  • 5

    הרכבת העוגה: מניחים עלה בלינצ'ס בצלחת הגשה ומורחים מעליו כ-3 כפות גדושות מתערובת קרם הגבינה, מכסים בעלה נוסף ושוב יוצקים כ-3 כפות מקרם הגבינה וחוזר חלילה. כך ממשיכים עד תום העלים..


  • 6

    הכנת הציפוי: שמים את השוקולד והשמנת המתוקה בכלי מתאים וממיסים, מערבבים עד שנוצר קרם אחיד ומבריק. יוצקים על גבי עוגת הבלינצ'ס, ומצפים יפה גם את הדפנות מסביב לעוגה באופן שווה ואחיד..


  • 7

    מקשטים בתותים או פירות יער. מכניסים למקרר למשך שעתיים. ומגישים קר..


  • 8

    באהבה תמיד, שלכם לילך:).


1

הכנת הבלינצ'סים: בתוך קערה בינונית שמים את כל מרכיבי הבלינצ'ס ובעזרת מקצף ידני מערבבים הכל היטב לבלילה אחידה..


2

משמנים מחבת טפלון במעט חמאה ומחממים מעט, יוצקים לתוכה כחצי כף מצקת מהבלילה, מטלטלים את המחבת לכל כיווניה כך שהבלילה תכסה את התחתית של המחבת, מטגנים כדקה, הופכים ומטגנים דקה נוספת. באותו אופן מכינים את שאר הבלינצ'סים..


3

הכנת קרם הגבינה: מקציפים שמנת מתוקה, תמצית ווניל ומחצית מכמות הסוכר. מוסיפים את הפודינג וממשיכים להקציף, עד לקבלת קצפת יציבה. מניחים בצד..


4

בקערה ניפרדת מערבבים גבינה עם שארית הסוכר עד שנוצרת תערובת חלקה. מוסיפים את הקצפת לתערובת הגבינה ומערבבים בעדינות בתנועות קיפול. מוסיפים את השוקולד המומס וממשיכים לערבב בעדינות בתנועות של קיפול..


5

הרכבת העוגה: מניחים עלה בלינצ'ס בצלחת הגשה ומורחים מעליו כ-3 כפות גדושות מתערובת קרם הגבינה, מכסים בעלה נוסף ושוב יוצקים כ-3 כפות מקרם הגבינה וחוזר חלילה. כך ממשיכים עד תום העלים..


6

הכנת הציפוי: שמים את השוקולד והשמנת המתוקה בכלי מתאים וממיסים, מערבבים עד שנוצר קרם אחיד ומבריק. יוצקים על גבי עוגת הבלינצ'ס, ומצפים יפה גם את הדפנות מסביב לעוגה באופן שווה ואחיד..


7

מקשטים בתותים או פירות יער. מכניסים למקרר למשך שעתיים. ומגישים קר..


8

באהבה תמיד, שלכם לילך:).


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים