מרסקים את עוגיות הלוטוס ומערבבים אותם עם החמאה המומסת מהדקים אותם לתבנית בצורה אחידה. שלב 1 .
2
שלב שני מתחילים להכין את המלית.
3
מערבבים במיקסר את הגבינה , השמנת, הסוכר והביצים (הצהוב שלהם) את תמצית הוניל ולבסוף את החלב .
4
שלב 3 לערבב בקערה נפרדת את הלבן של הביצים והסוכר שנשאר עד להקצפה מערבבים בתנועות של קיפול לחמם תנור 200 מעלות לשים את העוגה 10 דקות בחום גבוה לאחר מכן להוריד את החום ל130 מעלות למשך 50 - 60 דקות להוציא את העוגה רק כאשר יציבה ולמלה חומה (לא לשכוח לשים מתחת לעוגה תבנית עם מים ולא לפתוח את התנור במשך כל האפיה) שלב 4 להמיס את הלוטוס ולמרוח על העוגה לשים במקרר למשך שעתיים ובתאבון!!!.
1
מרסקים את עוגיות הלוטוס ומערבבים אותם עם החמאה המומסת מהדקים אותם לתבנית בצורה אחידה. שלב 1 .
2
שלב שני מתחילים להכין את המלית.
3
מערבבים במיקסר את הגבינה , השמנת, הסוכר והביצים (הצהוב שלהם) את תמצית הוניל ולבסוף את החלב .
4
שלב 3 לערבב בקערה נפרדת את הלבן של הביצים והסוכר שנשאר עד להקצפה מערבבים בתנועות של קיפול לחמם תנור 200 מעלות לשים את העוגה 10 דקות בחום גבוה לאחר מכן להוריד את החום ל130 מעלות למשך 50 - 60 דקות להוציא את העוגה רק כאשר יציבה ולמלה חומה (לא לשכוח לשים מתחת לעוגה תבנית עם מים ולא לפתוח את התנור במשך כל האפיה) שלב 4 להמיס את הלוטוס ולמרוח על העוגה לשים במקרר למשך שעתיים ובתאבון!!!.