הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהחדשששש עוגת גבינה קוקוס,עם קרם קוקום, כל טעימה שיכרון חושים! מגבינות טרה!
את החלבונים להקציף,ולהוסיף את הסוכר לקצף נוקשה..
את כל שאר החומרים לערבב ידני עם החלמונים..
לאחד את שתי העיסות יחד.
לשמן תבנית בינונית.
לאפות בחום גבוהה בהתחלה ואז להנמיך תנור לחום 160 מעלות.
הקצפת:.
להקציף את כל החומרים יחד,למעט הקוקוס,לקצפת יציבה,לחלק את הקצפת לשתי קערות,ובחצי אחד להוסיף את הקוקוס בערבוב ידני..
כאשר העוגה קרה לחלוטין למרוח עליה את הקצפת עם הקוקוס,ומעל את הקצפת הרגילה,לקרר במקרר..
בהצלחה!.