אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

2,189
צפיות

עוגת גבינה אפויה עם קרם תות

המתכון של
עוגת גבינה אפויה עם קרם תות

הקטנטנים יעפו עליה.. מאוד טעימה ויפה :)

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • מרכיבים לעוגה
  • 4 כפות גדושות קרונפלור
  • כוס וחצי סוכר
  • 5 ביצים (מופרדות)
  • 750 גרם גבינה לבנה
  • יחידה אחת שמנת חמוצה או יוגורט
  • 1 סוכר וניל
  • מרכיבים לציפוי
  • 2 יחידות אינסטנט פודינג תות
  • 500 מיל שמנת מתוקה
  • כוס חלב קר (בכוס חד פעמית)
אופן ההכנה
  • 1

    ההכנה.


  • 2

    **להקציף..חלבונים עד שהם נהיות קצף לבן להוסיף בהדרגה את הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה אך לא קשה!!.


  • 3

    **בקערה נפרדת(אפשר ידני או אם מיקסר) לערבב חלמונים עם גבינות וסוכר וניל והקונפלור לבלילה חלקה לקחת שתי כפות מהקצפת ולערבב עם הבלילה..


  • 4

    למזג את הקצפת עם הבלילה תוך כדי קיפול בעדינות לא לשבור את המרקם של הקצפת!!!.


  • 5

    משמנים תבנית(איזה שרוצים 26 או מלבנית או סיר גחנון 24\26) ,שמים את הבלילה ,שמים את התבנית עם העוגה בתוך תבנית מים בתבנית אפיה המקורי של התנור.


  • 6

    להכניס לתנור שחומם מראש 200 מעלות ל20 דקות ואז להנמיך ל-160 מעלות.למשך שעה ,לכבות את התנור ולהשאיר את העוגה בתוך התנור ..עד שהתנור מתקרר ,לא להוציא את העוגה מהתבנית עד לצינון מלא!.


  • 7

    יוצאת גבוהה וצבע משגע בחלק העליון..


  • 8

    להכנת הקרם, להקציף יחד לקצפת יציבה ולמרוח על העוגה שהיא קרה..


  • 9

    תהנו😋עינת חנניה.


1

ההכנה.


2

**להקציף..חלבונים עד שהם נהיות קצף לבן להוסיף בהדרגה את הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה אך לא קשה!!.


3

**בקערה נפרדת(אפשר ידני או אם מיקסר) לערבב חלמונים עם גבינות וסוכר וניל והקונפלור לבלילה חלקה לקחת שתי כפות מהקצפת ולערבב עם הבלילה..


4

למזג את הקצפת עם הבלילה תוך כדי קיפול בעדינות לא לשבור את המרקם של הקצפת!!!.


5

משמנים תבנית(איזה שרוצים 26 או מלבנית או סיר גחנון 24\26) ,שמים את הבלילה ,שמים את התבנית עם העוגה בתוך תבנית מים בתבנית אפיה המקורי של התנור.


6

להכניס לתנור שחומם מראש 200 מעלות ל20 דקות ואז להנמיך ל-160 מעלות.למשך שעה ,לכבות את התנור ולהשאיר את העוגה בתוך התנור ..עד שהתנור מתקרר ,לא להוציא את העוגה מהתבנית עד לצינון מלא!.


7

יוצאת גבוהה וצבע משגע בחלק העליון..


8

להכנת הקרם, להקציף יחד לקצפת יציבה ולמרוח על העוגה שהיא קרה..


9

תהנו😋עינת חנניה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים