לןגן

עוגת גבינה אפויה עם קרם תות

מאת: עינת חנניה, פורסם: 16/07/2016 | 15:50
עוגת גבינה אפויה עם קרם תות

תקציר המתכון: הקטנטנים יעפו עליה.. מאוד טעימה ויפה :)

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

מרכיבים לעוגה

מרכיבים לציפוי

אופן הכנה

  1. ההכנה

  2. **להקציף..חלבונים עד שהם נהיות קצף לבן להוסיף בהדרגה את הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה אך לא קשה!!

  3. **בקערה נפרדת(אפשר ידני או אם מיקסר) לערבב חלמונים עם גבינות וסוכר וניל והקונפלור לבלילה חלקה לקחת שתי כפות מהקצפת ולערבב עם הבלילה.

  4. למזג את הקצפת עם הבלילה תוך כדי קיפול בעדינות לא לשבור את המרקם של הקצפת!!!

  5. משמנים תבנית(איזה שרוצים 26 או מלבנית או סיר גחנון 24\26) ,שמים את הבלילה ,שמים את התבנית עם העוגה בתוך תבנית מים בתבנית אפיה המקורי של התנור

  6. להכניס לתנור שחומם מראש 200 מעלות ל20 דקות ואז להנמיך ל-160 מעלות.למשך שעה ,לכבות את התנור ולהשאיר את העוגה בתוך התנור ..עד שהתנור מתקרר ,לא להוציא את העוגה מהתבנית עד לצינון מלא!

  7. יוצאת גבוהה וצבע משגע בחלק העליון.

  8. להכנת הקרם, להקציף יחד לקצפת יציבה ולמרוח על העוגה שהיא קרה.

  9. תהנו😋עינת חנניה