אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

10,327
צפיות

עוגת גבינה פירורים משגעת משחק ילדים בקלי-קלות

המתכון של
עוגת גבינה פירורים משגעת משחק ילדים בקלי-קלות

עוגת גבינה פירורים קלה לעשייה בטעם עשיר וטעים מאוד ניתן להקפיא ולהגיש מנה חצי קפואה בימי הקיץ החמים אין פינוק יותר נפלא מזה

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לבצק, הכל מדוד בכוס פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה
  • 200 גרם חמאה קרה
  • 1 ביצה
  • 1 כפית וניל
  • 3/4 כוס (100 גרם). סוכר
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 3 כוסות (300 גרם) קמח
  • לקרם גבינה משגע
  • 1/3 כוס סוכר
  • 1.5 גביעים סה"כ 375 גרם גבינה לבנה טרה 100 %
  • 1 גביע (200 מי"ל) שמנת חמוצה
  • 1 קופסה אבקת אינסטנט פודינג וניל
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2 קופסאות שמנת מתוקה קרה מאוד
אופן ההכנה
  • 1

    הכנת הבצק-.


  • 2

    בקערה לשים חמאה, סוכר,וניל, אבקת אפיה וביצה ולערבב בעזרת כפות הידיים, עד שאין גושי חמאה גדולים, מוסיפים קמח ומערבבים עד שנוצר כדור בצק..


  • 3

    עוטפים בניילון נצמד ומקררים..


  • 4

    3/4 כמות מן הבצק משטחים בעזרת הידיים בתבנית 25X35 ס"מ בשכבה אחידה..


  • 5

    את רבע הבצק הנותר מששטחים בתבנית אפיה לעובי של כ-4 מ"מ..


  • 6

    אופים את הבצקים בחום של 160 מעלות עד הזהבה בערך כ-15 דקות. ומקררים.


  • 7

    את ה-1/4 הבצק שאפינו מפוררים בעזרת כפות הידיים, אלו יהיו הפירורים הפריכים שיכסו את העוגה..


  • 8

    אופן הכנת הקרם-.


  • 9

    בקערת המיקסר לשים- שמנת מתוקה ,סוכר, וניל,ואבקת פודינג וניל, להקציף במהירות גבוה לקצפת יציבה..


  • 10

    לעצור את המיקסר ולהוסיף-.


  • 11

    את הגבינה הלבנה ואת השמנת החמוצה..


  • 12

    לערבב במיקסר כשתי שניות..


  • 13

    לעצור, להוריד את הקערה מהמיקסר, ולערבב היטב עם מרית -בעטיפה..


  • 14

    לשפוך את המלית על הבצק האפוי- ליישר ומעל לפזר את פירורי הבצק..


  • 15

    לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר לייצוב. ניתן לשמור במקפיא ולהגיש חצי קפוא-טעים ומרענן..


1

הכנת הבצק-.


2

בקערה לשים חמאה, סוכר,וניל, אבקת אפיה וביצה ולערבב בעזרת כפות הידיים, עד שאין גושי חמאה גדולים, מוסיפים קמח ומערבבים עד שנוצר כדור בצק..


3

עוטפים בניילון נצמד ומקררים..


4

3/4 כמות מן הבצק משטחים בעזרת הידיים בתבנית 25X35 ס"מ בשכבה אחידה..


5

את רבע הבצק הנותר מששטחים בתבנית אפיה לעובי של כ-4 מ"מ..


6

אופים את הבצקים בחום של 160 מעלות עד הזהבה בערך כ-15 דקות. ומקררים.


7

את ה-1/4 הבצק שאפינו מפוררים בעזרת כפות הידיים, אלו יהיו הפירורים הפריכים שיכסו את העוגה..


8

אופן הכנת הקרם-.


9

בקערת המיקסר לשים- שמנת מתוקה ,סוכר, וניל,ואבקת פודינג וניל, להקציף במהירות גבוה לקצפת יציבה..


10

לעצור את המיקסר ולהוסיף-.


11

את הגבינה הלבנה ואת השמנת החמוצה..


12

לערבב במיקסר כשתי שניות..


13

לעצור, להוריד את הקערה מהמיקסר, ולערבב היטב עם מרית -בעטיפה..


14

לשפוך את המלית על הבצק האפוי- ליישר ומעל לפזר את פירורי הבצק..


15

לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר לייצוב. ניתן לשמור במקפיא ולהגיש חצי קפוא-טעים ומרענן..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים