הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהבשתי סירים קטנים מכינים את המוס: בסיר הראשון שמים שמנת מתוקה ו-200 גרם שוקולד מריר, בסיר השני שמים שמנת מתוקה ו-200 גרם שוקולד לבן, ממיסים את השוקולדים, מקררים ולאחר מכן מכניסים לקירור למספר שעות.
מכינים את הטורט, מקציפים במיקסר: 5 חלבונים עם כוס סוכר לקצף חזק ויציב.
מורידים את מהירות המיקסר למהירות נמוכה ומכניסים בזרם דק את החלמונים, חצי כוס השמן וחצי שמנת מתוקה.
מורידים מההקצפה ומערבבים בצורת עטיפה 2 כוסות קמח, 1 סוכר וניל ו-1 אבקת אפייה, לערבב היטב, שופכים לתוך תבנית (קוטר 26) ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 40 דקות בערך.
מקררים את הטורט ומחלקים ל-3 בסיסים.
מקציפים 1 שמנת מתוקה, 1 אינסטנט פודינג וניל וחצי כוס חלב, מחלקים את הקצפת ל-2.
בקערת קצפת אחת שופכים את מוס השוקולד ובשנייה שופכים את המוס הלבן.
מערבבים היטב ומכינים שכבות (טורט - מוס שוקולד - טורט - מוס לבן - טורט וכן הלאה).
מצפים, מקשטים ומגישים.