לןגן

עוגת טורט במילוי מוס שוקולד ומוס לבן

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 03/07/2016 | 09:25
עוגת טורט במילוי מוס שוקולד ומוס לבן

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למוס השוקולד

למוס הלבן

לטורט

למילוי

אופן הכנה

  1. בשתי סירים קטנים מכינים את המוס: בסיר הראשון שמים שמנת מתוקה ו-200 גרם שוקולד מריר, בסיר השני שמים שמנת מתוקה ו-200 גרם שוקולד לבן, ממיסים את השוקולדים, מקררים ולאחר מכן מכניסים לקירור למספר שעות

  2. מכינים את הטורט, מקציפים במיקסר: 5 חלבונים עם כוס סוכר לקצף חזק ויציב

  3. מורידים את מהירות המיקסר למהירות נמוכה ומכניסים בזרם דק את החלמונים, חצי כוס השמן וחצי שמנת מתוקה

  4. מורידים מההקצפה ומערבבים בצורת עטיפה 2 כוסות קמח, 1 סוכר וניל ו-1 אבקת אפייה, לערבב היטב, שופכים לתוך תבנית (קוטר 26) ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 40 דקות בערך

  5. מקררים את הטורט ומחלקים ל-3 בסיסים

  6. מקציפים 1 שמנת מתוקה, 1 אינסטנט פודינג וניל וחצי כוס חלב, מחלקים את הקצפת ל-2

  7. בקערת קצפת אחת שופכים את מוס השוקולד ובשנייה שופכים את המוס הלבן

  8. מערבבים היטב ומכינים שכבות (טורט - מוס שוקולד - טורט - מוס לבן - טורט וכן הלאה)

  9. מצפים, מקשטים ומגישים