קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
בשתי סירים קטנים מכינים את המוס: בסיר הראשון שמים שמנת מתוקה ו-200 גרם שוקולד מריר, בסיר השני שמים שמנת מתוקה ו-200 גרם שוקולד לבן, ממיסים את השוקולדים, מקררים ולאחר מכן מכניסים לקירור למספר שעות
מכינים את הטורט, מקציפים במיקסר: 5 חלבונים עם כוס סוכר לקצף חזק ויציב
מורידים את מהירות המיקסר למהירות נמוכה ומכניסים בזרם דק את החלמונים, חצי כוס השמן וחצי שמנת מתוקה
מורידים מההקצפה ומערבבים בצורת עטיפה 2 כוסות קמח, 1 סוכר וניל ו-1 אבקת אפייה, לערבב היטב, שופכים לתוך תבנית (קוטר 26) ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 40 דקות בערך
מקררים את הטורט ומחלקים ל-3 בסיסים
מקציפים 1 שמנת מתוקה, 1 אינסטנט פודינג וניל וחצי כוס חלב, מחלקים את הקצפת ל-2
בקערת קצפת אחת שופכים את מוס השוקולד ובשנייה שופכים את המוס הלבן
מערבבים היטב ומכינים שכבות (טורט - מוס שוקולד - טורט - מוס לבן - טורט וכן הלאה)
מצפים, מקשטים ומגישים