1 כוס קמח רגיל שנופה 4 פעמים יחד עם 2 כפות קורפנלור (מאוד חשוב לנפות ביחד 4 פעמים) או אם יש קמח עוגה לא קמח תופח!! תמירו לקמח עוגה.
3/4 כוס סוכר
1/4 כפית מלח
1 1/2 כפית וחצי קרם טרטר ( אם אין בהישג יד אז לוותר*)
1 כפית תמצית וניל
1/2 כפית תמצית שקדים
1/2 כוס סוכר נוספת
אופן ההכנה
1
לאחר שניפיתן את הקמח והקורנפלור לנפות עוד פעם נוספת עם ה3/4 כוס סוכר ולהניח בצד.
2
לחמם תנור לחום של 190 מעלות לקבע מדף אמצעי.
3
בקערה של המיקסר להוסיף חלבונים מלח וקרם טרטר
להקציף על נמוך עד לקבלת קצף סבוני ואז להגביר למהירות גבוהה ו בהדרגה להוסיף את החצי כוס הסוכר עד לקבלת קרם עמיד ומבריק.
4
להוריד הילוך לאיטי ולהוסיף את התמציות ובהדרגה את הקמח/סוכר ל30 שניות
להוציא את הקערה מהמיקסר ובעזרת מרית לקפל את הבלילה בעדינות עד להטמעה
לשפוך לתוך תבנית עגולה עם החור באמצע (בנט קייק)
לא לשמן!!! את התבנית
לשפוך את התכולה בעדינות לשכבה עדינה
להטיח קלות על השיש להוצאת אויר.
5
לאפות 30-35 דקות
להוציא ולקרר 20 דקות ואז להעביר סכין דקיקה מסביב בעדינות
לשחרר על צלחת הגשה
להגיש עם פירות או עם קצפת או מחית
אני אוהבת אותה ככה לבנה ומעלפת.
1
לאחר שניפיתן את הקמח והקורנפלור לנפות עוד פעם נוספת עם ה3/4 כוס סוכר ולהניח בצד.
2
לחמם תנור לחום של 190 מעלות לקבע מדף אמצעי.
3
בקערה של המיקסר להוסיף חלבונים מלח וקרם טרטר
להקציף על נמוך עד לקבלת קצף סבוני ואז להגביר למהירות גבוהה ו בהדרגה להוסיף את החצי כוס הסוכר עד לקבלת קרם עמיד ומבריק.
4
להוריד הילוך לאיטי ולהוסיף את התמציות ובהדרגה את הקמח/סוכר ל30 שניות
להוציא את הקערה מהמיקסר ובעזרת מרית לקפל את הבלילה בעדינות עד להטמעה
לשפוך לתוך תבנית עגולה עם החור באמצע (בנט קייק)
לא לשמן!!! את התבנית
לשפוך את התכולה בעדינות לשכבה עדינה
להטיח קלות על השיש להוצאת אויר.
5
לאפות 30-35 דקות
להוציא ולקרר 20 דקות ואז להעביר סכין דקיקה מסביב בעדינות
לשחרר על צלחת הגשה
להגיש עם פירות או עם קצפת או מחית
אני אוהבת אותה ככה לבנה ומעלפת.