לןגן

עוגת מלאך

מאת: Shuly Asulin Karasin, פורסם: 02/07/2016 | 01:22
עוגת מלאך

תקציר המתכון: עוגת המלאך.... 8 חלבונים בלבד תענוג של עוגה...

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לאחר שניפיתן את הקמח והקורנפלור לנפות עוד פעם נוספת עם ה3/4 כוס סוכר ולהניח בצד

  2. לחמם תנור לחום של 190 מעלות לקבע מדף אמצעי

  3. בקערה של המיקסר להוסיף חלבונים מלח וקרם טרטר להקציף על נמוך עד לקבלת קצף סבוני ואז להגביר למהירות גבוהה ו בהדרגה להוסיף את החצי כוס הסוכר עד לקבלת קרם עמיד ומבריק

  4. להוריד הילוך לאיטי ולהוסיף את התמציות ובהדרגה את הקמח/סוכר ל30 שניות להוציא את הקערה מהמיקסר ובעזרת מרית לקפל את הבלילה בעדינות עד להטמעה לשפוך לתוך תבנית עגולה עם החור באמצע (בנט קייק) לא לשמן!!! את התבנית לשפוך את התכולה בעדינות לשכבה עדינה להטיח קלות על השיש להוצאת אויר

  5. לאפות 30-35 דקות להוציא ולקרר 20 דקות ואז להעביר סכין דקיקה מסביב בעדינות לשחרר על צלחת הגשה להגיש עם פירות או עם קצפת או מחית אני אוהבת אותה ככה לבנה ומעלפת