מפרידים בייצים.
מקציפים חלבונים עם סוכר וסוכר וניל עד לקצף יציב מוסיפים 5 כפות ריבת חלב מקציפים עוד דקה.
מוסיפים את החלמונים אחד אחד ואז את המים והשמן.
מוסיפים את הקמח בהדרגה עד שהוא נבלע ו 2 כפות אינסטנס ריבת חלב
מכניסים לתבנית 24 אופים על 150 מעלות כשעה.
מצננים את העוגה לגמרי פורסים אותה לשתיים וממלאים בקרם ואז מצפים עם יתרת הקרם את העוגה.
1
מפרידים בייצים.
מקציפים חלבונים עם סוכר וסוכר וניל עד לקצף יציב מוסיפים 5 כפות ריבת חלב מקציפים עוד דקה.
מוסיפים את החלמונים אחד אחד ואז את המים והשמן.
מוסיפים את הקמח בהדרגה עד שהוא נבלע ו 2 כפות אינסטנס ריבת חלב
מכניסים לתבנית 24 אופים על 150 מעלות כשעה.