הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהחותכים תפוז לעיגולים ומסדרים בתבנית משומנת ומניחים בצד.
מקציפים 6 חלבונים עם כוס סוכר לקצף חזק ויציב.
מורידים מההקצפה ומוסיפים 6 חלמונים, 1 סוכר וניל, כוס מיץ תפוזים טיבעי, 3/4 כוס שמן, 2 כוסות קמח ו-1 אבקת אפייה.
חותכים חתיכות תפוז ומערבבים עם הקמח.
שופכים את התערובת לתבנית, שמים פרוסות תפוז על העוגה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 30-40 דקות.