לןגן

עוגת תפוזים

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 19/06/2016 | 14:43
עוגת תפוזים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חותכים תפוז לעיגולים ומסדרים בתבנית משומנת ומניחים בצד

  2. מקציפים 6 חלבונים עם כוס סוכר לקצף חזק ויציב

  3. מורידים מההקצפה ומוסיפים 6 חלמונים, 1 סוכר וניל, כוס מיץ תפוזים טיבעי, 3/4 כוס שמן, 2 כוסות קמח ו-1 אבקת אפייה

  4. חותכים חתיכות תפוז ומערבבים עם הקמח

  5. שופכים את התערובת לתבנית, שמים פרוסות תפוז על העוגה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 30-40 דקות