אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

37,200
צפיות

עוגת גבינה פירורים

המתכון של
עוגת גבינה פירורים

עוגת גבינה פירורים משגעת !!! 15 דקות הכנה והמושלמת הזאת מוכנה 😋😋

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • להכנת הבצק לתחתית ולפירורים -
  • 1.5 כוסות קמח
  • 1.5 כפית אבקת אפייה
  • 1/3 כוס סוכר
  • כפית תמצית וניל
  • 100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
  • 4 חלמונים
  • למלית הגבינה -
  • 2 מיכלים שמנת מתוקה
  • 3/4 כוס סוכר
  • חבילה אחת אינסטנט פודינג וניל
  • 500 גרם גבינת שמנת פילדלפיה
אופן ההכנה
  • 1

    לעבד במעבד מזון קמח, אבקת אפייה , סוכר וחמאה לתערובת פירורית. להוסיף כפית תמצית וניל וחלמונים ולעבד רק עד לקבלת פרורי בצק. להכין תבנית עם נייר אפייה ולהדק 2/3 מתערובת הפירורים לתבנית. את שאר התערובת לפורר בתבנית נוספת. לאפות את הבצק שבשתי התבניות עד להזהבה, כ-20-25 דקות תלוי בתנור ולצנן לחלוטין ! לאחר האפייה לפורר את הכמות הקטנה יותר של הבצק האפוי ולשמור בכלי סגור עד לשימוש..


  • 2

    להכנת מלית הגבינה - להקציף יחד את חומרי המלית לקרם יציב יחסית. ולשטח מעל התחתית האפויה לאחר שהצטננה לחלוטין . ליישר את התערובת ולפזר את שאר הפירורים מעל מלית הגבינה. להכניס למקרר לפחות ל-5 שעות לפני ההגשה. לבריאות :).


1

לעבד במעבד מזון קמח, אבקת אפייה , סוכר וחמאה לתערובת פירורית. להוסיף כפית תמצית וניל וחלמונים ולעבד רק עד לקבלת פרורי בצק. להכין תבנית עם נייר אפייה ולהדק 2/3 מתערובת הפירורים לתבנית. את שאר התערובת לפורר בתבנית נוספת. לאפות את הבצק שבשתי התבניות עד להזהבה, כ-20-25 דקות תלוי בתנור ולצנן לחלוטין ! לאחר האפייה לפורר את הכמות הקטנה יותר של הבצק האפוי ולשמור בכלי סגור עד לשימוש..


2

להכנת מלית הגבינה - להקציף יחד את חומרי המלית לקרם יציב יחסית. ולשטח מעל התחתית האפויה לאחר שהצטננה לחלוטין . ליישר את התערובת ולפזר את שאר הפירורים מעל מלית הגבינה. להכניס למקרר לפחות ל-5 שעות לפני ההגשה. לבריאות :).


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים