לןגן

עוגת גבינה פירורים

מאת: ליאת שפיצר, פורסם: 13/06/2016 | 23:06
עוגת גבינה פירורים

תקציר המתכון: עוגת גבינה פירורים משגעת !!! 15 דקות הכנה והמושלמת הזאת מוכנה 😋😋

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

להכנת הבצק לתחתית ולפירורים -

למלית הגבינה -

אופן הכנה

  1. לעבד במעבד מזון קמח, אבקת אפייה , סוכר וחמאה לתערובת פירורית. להוסיף כפית תמצית וניל וחלמונים ולעבד רק עד לקבלת פרורי בצק. להכין תבנית עם נייר אפייה ולהדק 2/3 מתערובת הפירורים לתבנית. את שאר התערובת לפורר בתבנית נוספת. לאפות את הבצק שבשתי התבניות עד להזהבה, כ-20-25 דקות תלוי בתנור ולצנן לחלוטין ! לאחר האפייה לפורר את הכמות הקטנה יותר של הבצק האפוי ולשמור בכלי סגור עד לשימוש.

  2. להכנת מלית הגבינה - להקציף יחד את חומרי המלית לקרם יציב יחסית. ולשטח מעל התחתית האפויה לאחר שהצטננה לחלוטין . ליישר את התערובת ולפזר את שאר הפירורים מעל מלית הגבינה. להכניס למקרר לפחות ל-5 שעות לפני ההגשה. לבריאות :)