הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמקציפים את החלבונים עם הסוכר ומניחים בצד.
מכינים את העוגה: מערבבים את כל החומרים ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 40 דקות, לקרר לאחר האפיה.
מכינים את הקרם: מקציפים את כל החומרים.
פותחים את העוגה לרוחבה, למלא בקרם ולסגור.
מצפים את העוגה עם הציפוי ומקשטים עם תותים.
מכינים את הג'לי (לפי הוראות יצרן) ולשפוך על העוגה כשהג'לי מתקרר.
לשים במקרר כשעתיים להתיצבות.