לןגן

עוגת טורט קצפת וג'לי

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 04/06/2016 | 14:08
עוגת טורט קצפת וג'לי

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לעוגה

לקרם

לקישוט

לציפוי

אופן הכנה

  1. מקציפים את החלבונים עם הסוכר ומניחים בצד

  2. מכינים את העוגה: מערבבים את כל החומרים ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 40 דקות, לקרר לאחר האפיה

  3. מכינים את הקרם: מקציפים את כל החומרים

  4. פותחים את העוגה לרוחבה, למלא בקרם ולסגור

  5. מצפים את העוגה עם הציפוי ומקשטים עם תותים

  6. מכינים את הג'לי (לפי הוראות יצרן) ולשפוך על העוגה כשהג'לי מתקרר

  7. לשים במקרר כשעתיים להתיצבות