אני אופה ברינג.
אפשרי בסיר גחנון משומו ולרפד מסביב עם נייר אפיה.
תבנית מלבנית.
תבנית קפיצית 26 . לשמן ולרפד..
2
להקציף חלבונים ולאחר שתי דק להוסיף את הסוכר בהדרגה.
הקצף צריך להיות יציב.
בקערה אחרת 'לערבב חלמונים, גבינה פודינג וניל, קורנפלור וגרידת לימון.
לתערובת חלקהה ללא גושים.
3
להוסיך לקערת הגבינה את קצף החלבונים בהדרגה כ 3 פעמים.
בכל פעם להטמיע את הקצף בתנועות קיפול עם הגבינה ..
4
לשמן מעט את הרינג/תבנית
לחמם תנור 190-200 מע
למלא במים חמים את תבנית התנור.
להניח את התבנית/סיר/רינג בתוך המים
או על רשת התנור-כשמתחתיה תבנית המים החמים.
לאפות כ 15 דק עד שמזהיב ואפוי,
לאחר מכן להוריד לכ 160-150 מע
לכשעה לערך.
לא לפתוח את התנור .
לתת לה להתקרר כשעה ואז להוציא לשיש..ומשם למקרר עדיף ללילה. תהנו -הילה🌸לקשט כל לפי טעמכם קצפת ,גנאש שוקולד,פירות העונה וכיד הדמיון🌷💚🌸🌻.
1
אני אופה ברינג.
אפשרי בסיר גחנון משומו ולרפד מסביב עם נייר אפיה.
תבנית מלבנית.
תבנית קפיצית 26 . לשמן ולרפד..
2
להקציף חלבונים ולאחר שתי דק להוסיף את הסוכר בהדרגה.
הקצף צריך להיות יציב.
בקערה אחרת 'לערבב חלמונים, גבינה פודינג וניל, קורנפלור וגרידת לימון.
לתערובת חלקהה ללא גושים.
3
להוסיך לקערת הגבינה את קצף החלבונים בהדרגה כ 3 פעמים.
בכל פעם להטמיע את הקצף בתנועות קיפול עם הגבינה ..
4
לשמן מעט את הרינג/תבנית
לחמם תנור 190-200 מע
למלא במים חמים את תבנית התנור.
להניח את התבנית/סיר/רינג בתוך המים
או על רשת התנור-כשמתחתיה תבנית המים החמים.
לאפות כ 15 דק עד שמזהיב ואפוי,
לאחר מכן להוריד לכ 160-150 מע
לכשעה לערך.
לא לפתוח את התנור .
לתת לה להתקרר כשעה ואז להוציא לשיש..ומשם למקרר עדיף ללילה. תהנו -הילה🌸לקשט כל לפי טעמכם קצפת ,גנאש שוקולד,פירות העונה וכיד הדמיון🌷💚🌸🌻.