אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

3,905
צפיות

עוגת דובדבנים ב5 דקות!

המתכון של
עוגת דובדבנים ב5 דקות!

עוגת דובדבנים מדהימה שכולם אוהבים! 5 דקות עבודה וקערה אחת בלבד (:

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 1 קמח אסם תופח קטן (שקית כתומה)
  • 3 ביצים
  • 1 לימון גדול
  • 200 גרם חמאה
  • גביע רגיל שמנת חמוצה
  • צנצנת דובדבנים חמוצים
  • כוס וחצי סוכר
אופן ההכנה
  • 1

    בקערת מיקסר, מקציפים 3 ביצים שלמות עם כוס וחצי סוכר. לאחר מכן מוסיפים קליפה מגורדת מלימון שלם וסוחטים לתערובת גם את המיץ ממנו. מוסיפים 200 גרם חמאה מומסת וגביע שמנת חמוצה, ולבסוף, מוסיפים קמח אסם תופח אחד קטן. (מערבבים הכל בעזרת המקציף במיקסר)..


  • 2

    כעת, יש להוציא את קערת המיקסר ולערבב בכף. מפרידים את הדובדבנים מהמיץ ומוסיפים אותם לתערובת. מוסיפים ארבע כפות מהמיץ של הדובדבנים אותו הפרדנו. מערבבים עם כף ידנית. התערובת צריכה להיות סמיכה ואחידה..


  • 3

    אופים כשעה בחום של 180 מעלות, ובודקים עם קיסם באמצע העוגה כדי לוודא שנאפתה כראוי. ניתן לפזר מעל העוגה אבקת סוכר, או קצפת פשוטה (חלבונים עם סוכר). ****לשמור מחוץ למקרר-לא מתקלקלת**** בתיאבון (:.


1

בקערת מיקסר, מקציפים 3 ביצים שלמות עם כוס וחצי סוכר. לאחר מכן מוסיפים קליפה מגורדת מלימון שלם וסוחטים לתערובת גם את המיץ ממנו. מוסיפים 200 גרם חמאה מומסת וגביע שמנת חמוצה, ולבסוף, מוסיפים קמח אסם תופח אחד קטן. (מערבבים הכל בעזרת המקציף במיקסר)..


2

כעת, יש להוציא את קערת המיקסר ולערבב בכף. מפרידים את הדובדבנים מהמיץ ומוסיפים אותם לתערובת. מוסיפים ארבע כפות מהמיץ של הדובדבנים אותו הפרדנו. מערבבים עם כף ידנית. התערובת צריכה להיות סמיכה ואחידה..


3

אופים כשעה בחום של 180 מעלות, ובודקים עם קיסם באמצע העוגה כדי לוודא שנאפתה כראוי. ניתן לפזר מעל העוגה אבקת סוכר, או קצפת פשוטה (חלבונים עם סוכר). ****לשמור מחוץ למקרר-לא מתקלקלת**** בתיאבון (:.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים