לןגן

עוגת דובדבנים ב5 דקות!

מאת: Revital Pascal, פורסם: 22/05/2016 | 14:03
עוגת דובדבנים ב5 דקות!

תקציר המתכון: עוגת דובדבנים מדהימה שכולם אוהבים! 5 דקות עבודה וקערה אחת בלבד (:

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר, מקציפים 3 ביצים שלמות עם כוס וחצי סוכר. לאחר מכן מוסיפים קליפה מגורדת מלימון שלם וסוחטים לתערובת גם את המיץ ממנו. מוסיפים 200 גרם חמאה מומסת וגביע שמנת חמוצה, ולבסוף, מוסיפים קמח אסם תופח אחד קטן. (מערבבים הכל בעזרת המקציף במיקסר).

  2. כעת, יש להוציא את קערת המיקסר ולערבב בכף. מפרידים את הדובדבנים מהמיץ ומוסיפים אותם לתערובת. מוסיפים ארבע כפות מהמיץ של הדובדבנים אותו הפרדנו. מערבבים עם כף ידנית. התערובת צריכה להיות סמיכה ואחידה.

  3. אופים כשעה בחום של 180 מעלות, ובודקים עם קיסם באמצע העוגה כדי לוודא שנאפתה כראוי. ניתן לפזר מעל העוגה אבקת סוכר, או קצפת פשוטה (חלבונים עם סוכר). ****לשמור מחוץ למקרר-לא מתקלקלת**** בתיאבון (: