ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
להקציף חלבונים עם חצי כוס סוכר.
-
2
בקערה נוספת את יתר המרכיבים.
-
3
לאחד תערובת.
-
4
לערבב צורת עטיפה.
-
5
לאפות בחום 200 מעלות למשך 10 דק.
-
6
להוריד ל 150 מעלות לאפות 50 דק נוספות..
-
7
לסגור את התנור ולהשאיר לשעתיים לפחות.
-
8
ביצים תמיד בטמ החדר.
1
להקציף חלבונים עם חצי כוס סוכר.
2
בקערה נוספת את יתר המרכיבים.
3
לאחד תערובת.
4
לערבב צורת עטיפה.
5
לאפות בחום 200 מעלות למשך 10 דק.
6
להוריד ל 150 מעלות לאפות 50 דק נוספות..
7
לסגור את התנור ולהשאיר לשעתיים לפחות.
8
ביצים תמיד בטמ החדר.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים