לןגן

עוגת גבינה אפויה

מאת: דורית אבטליון שריקר, פורסם: 20/05/2016 | 20:35
עוגת גבינה אפויה

תקציר המתכון: עוגת גבינה אפויה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף חלבונים עם חצי כוס סוכר

  2. בקערה נוספת את יתר המרכיבים

  3. לאחד תערובת

  4. לערבב צורת עטיפה

  5. לאפות בחום 200 מעלות למשך 10 דק

  6. להוריד ל 150 מעלות לאפות 50 דק נוספות.

  7. לסגור את התנור ולהשאיר לשעתיים לפחות

  8. ביצים תמיד בטמ החדר