לחמם תנור ל-160 מעלות, למלא חצי תבנית במים רותחים ולהניח בתחתית התנור. (האדים שומרים על עוגה לחה, נימוחה ועם מרקם של ענן).
בקערה לערבב את הגבינה+השמנת+חצי מכמות הסוכר+החלמונים (הצהובים)+הקורנפלור+האינסטנט פודינג וגרד הלימון (לערבב במטרפה ידנית עד להעלמות הגושים).
.
2
בקערה נפרדת במיקסר להקציף את החלבונים, כשמופיעות בועות גדולות להוסיף את יתרת הסוכר (החצי השני) בהדרגה עד קבלת קצף לבן מבריק ויציב.
טורפים 1/3 מקצפת החלבונים עם תערובת הגבינה ואת היתרה בתנועות קיפול עד לאיחוד התערובות.
לשמן טוב טוב תבנית עגולה 26 אינץ', לשפוך את העיסה לתבנית, לאפות 50-60 דקות עד שהעוגה תופחת ומקבלת צבע שחום מעל והיא קפיצית למגע (לבדוק עם קיסם שיוצא יבש).
לצנן לחלוטין (הנפח טיפה יירד וזה בסדר).
מעבירים למקרר לקירור מלא, ניתן לפזר אבקת סוכר מעל או להקציף שמנת מתוקה+אינסטנט פודינג ווניל+כוס חלב ולמרוח מעל העוגה הקרה ולקשט בתותים/דובדבנים/אגוזים או כל מה שעולה בדעתכן..
1
לחמם תנור ל-160 מעלות, למלא חצי תבנית במים רותחים ולהניח בתחתית התנור. (האדים שומרים על עוגה לחה, נימוחה ועם מרקם של ענן).
בקערה לערבב את הגבינה+השמנת+חצי מכמות הסוכר+החלמונים (הצהובים)+הקורנפלור+האינסטנט פודינג וגרד הלימון (לערבב במטרפה ידנית עד להעלמות הגושים).
.
2
בקערה נפרדת במיקסר להקציף את החלבונים, כשמופיעות בועות גדולות להוסיף את יתרת הסוכר (החצי השני) בהדרגה עד קבלת קצף לבן מבריק ויציב.
טורפים 1/3 מקצפת החלבונים עם תערובת הגבינה ואת היתרה בתנועות קיפול עד לאיחוד התערובות.
לשמן טוב טוב תבנית עגולה 26 אינץ', לשפוך את העיסה לתבנית, לאפות 50-60 דקות עד שהעוגה תופחת ומקבלת צבע שחום מעל והיא קפיצית למגע (לבדוק עם קיסם שיוצא יבש).
לצנן לחלוטין (הנפח טיפה יירד וזה בסדר).
מעבירים למקרר לקירור מלא, ניתן לפזר אבקת סוכר מעל או להקציף שמנת מתוקה+אינסטנט פודינג ווניל+כוס חלב ולמרוח מעל העוגה הקרה ולקשט בתותים/דובדבנים/אגוזים או כל מה שעולה בדעתכן..