אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

1,175
צפיות

פאי שוקולד לבבית עם קצפת (מכל הלב)

המתכון של
פאי שוקולד לבבית עם קצפת (מכל הלב)

הכנתי את העוגה הזו לכבוד יום הנישואים שלי ושל בעלי היקר, יצאה עוגה מממזה טעימה, פשוט מעלפת שווה לנסות.

  • קטגוריהעוגות
  • מספר מנות16 מנות
  • זמן הכנה30 דקות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • קטגוריה: עוגות
  • זמן הכנה: 30 דקות
  • כשרות: כשר פרווה
  • מספר מנות: 16 מנות
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • למלית:
  • 200 גרם שוקולד מריר משובח 60%
  • 2 יחידות מיכלים של ריצ'
  • לפאי ולעוגיות:
  • 3 כוסות קמח
  • . קורט מלח
  • 1/2 4 כפות סוכר
  • 1/2 4 כפות מים קרים
  • 3/4 כוס שמן/175 גר' מרגרינה
  • 3 יחידות חלמונים
  • 3 כפות קקאו
  • לקישוט העוגיות:
  • . יחידה סוכריות צבעוניות לקישוט
  • כ-100 גרם שוקולד מריר
אופן ההכנה
  • 1

    לבצק הפאי והעוגיות: שמים את כל המרכיבים של הבצק בקערה גדולה ומעבדים הכל יחד לבצק אחיד. מרפדים תבנית סיליקון בצורת לב ב-3/4 מהבצק. מרבע הבצק הנותר קורצים עוגיות בצורת לב, מניחים את העוגיות בתבנית אפייה מרופת בנייר אפייה. ואופים את העוגה יחד עם תבנית העוגיות, בחום בינוני, 180 מעלות, למשך כ-20-25 דקות. מוציאים ומצננים..


  • 2

    ממיסים את השוקולד עם ריצ' אחד במיקרוגל או בסיר כפול על אדים, מורחים על גבי העוגה..


  • 3

    מקציפים את הריצ' השני לקצפת יציבה. מעבירים לשקית זילוף עם צנתר בעל פיה רחבה בצורת כוכב, ומזליפים מעל ציפוי השוקולד, מזיליפים בצורת "נשיקות"..


1

לבצק הפאי והעוגיות: שמים את כל המרכיבים של הבצק בקערה גדולה ומעבדים הכל יחד לבצק אחיד. מרפדים תבנית סיליקון בצורת לב ב-3/4 מהבצק. מרבע הבצק הנותר קורצים עוגיות בצורת לב, מניחים את העוגיות בתבנית אפייה מרופת בנייר אפייה. ואופים את העוגה יחד עם תבנית העוגיות, בחום בינוני, 180 מעלות, למשך כ-20-25 דקות. מוציאים ומצננים..


2

ממיסים את השוקולד עם ריצ' אחד במיקרוגל או בסיר כפול על אדים, מורחים על גבי העוגה..


3

מקציפים את הריצ' השני לקצפת יציבה. מעבירים לשקית זילוף עם צנתר בעל פיה רחבה בצורת כוכב, ומזליפים מעל ציפוי השוקולד, מזיליפים בצורת "נשיקות"..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים