לןגן

פאי שוקולד לבבית עם קצפת (מכל הלב)

מאת: לילך טייב, פורסם: 31/03/2016 | 00:20
פאי שוקולד לבבית עם קצפת (מכל הלב)

תקציר המתכון: הכנתי את העוגה הזו לכבוד יום הנישואים שלי ושל בעלי היקר, יצאה עוגה מממזה טעימה, פשוט מעלפת שווה לנסות.

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 16, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למלית:

לפאי ולעוגיות:

לקישוט העוגיות:

אופן הכנה

  1. לבצק הפאי והעוגיות: שמים את כל המרכיבים של הבצק בקערה גדולה ומעבדים הכל יחד לבצק אחיד. מרפדים תבנית סיליקון בצורת לב ב-3/4 מהבצק. מרבע הבצק הנותר קורצים עוגיות בצורת לב, מניחים את העוגיות בתבנית אפייה מרופת בנייר אפייה. ואופים את העוגה יחד עם תבנית העוגיות, בחום בינוני, 180 מעלות, למשך כ-20-25 דקות. מוציאים ומצננים.

  2. ממיסים את השוקולד עם ריצ' אחד במיקרוגל או בסיר כפול על אדים, מורחים על גבי העוגה.

  3. מקציפים את הריצ' השני לקצפת יציבה. מעבירים לשקית זילוף עם צנתר בעל פיה רחבה בצורת כוכב, ומזליפים מעל ציפוי השוקולד, מזיליפים בצורת "נשיקות".