את החמאה להמיס במיקרוגל את החומרים לבצק לשים בקערה וערבב עם כף ולתת לנוח רבע שעה..ואז לשמן תבנית 24 ולשטח את הבצק. ( הבצק נהיה גמיש לא להבהיל אם הוא לא גוש) זה בסדר..
2
את חומרי המלית לערבב הכל בקערה טוב טוב ולשפוך על התחתית שהכנו..
3
ואת הפירורים ..את החמאה להמיס ואז לשים את הפירורים והסוכר ולערבב ולפזר בצורה אחידה על העוגה..
4
לאפות בחום 180 מעלות תנור מחומם מראש 10 דקות ל40 דקות להוציא לחכות שיתקרר ואז לשים במקרר ליליה שלם..
1
את החמאה להמיס במיקרוגל את החומרים לבצק לשים בקערה וערבב עם כף ולתת לנוח רבע שעה..ואז לשמן תבנית 24 ולשטח את הבצק. ( הבצק נהיה גמיש לא להבהיל אם הוא לא גוש) זה בסדר..
2
את חומרי המלית לערבב הכל בקערה טוב טוב ולשפוך על התחתית שהכנו..
3
ואת הפירורים ..את החמאה להמיס ואז לשים את הפירורים והסוכר ולערבב ולפזר בצורה אחידה על העוגה..
4
לאפות בחום 180 מעלות תנור מחומם מראש 10 דקות ל40 דקות להוציא לחכות שיתקרר ואז לשים במקרר ליליה שלם..