לןגן

עוגת גבינה עם פירורי פתי בר אפוייה

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 19/03/2016 | 07:38
עוגת גבינה עם פירורי פתי בר אפוייה

תקציר המתכון: עוגה ששווה כל ביס

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

לגבינה

לפירורים

אופן הכנה

  1. את החמאה להמיס במיקרוגל את החומרים לבצק לשים בקערה וערבב עם כף ולתת לנוח רבע שעה..ואז לשמן תבנית 24 ולשטח את הבצק. ( הבצק נהיה גמיש לא להבהיל אם הוא לא גוש) זה בסדר.

  2. את חומרי המלית לערבב הכל בקערה טוב טוב ולשפוך על התחתית שהכנו.

  3. ואת הפירורים ..את החמאה להמיס ואז לשים את הפירורים והסוכר ולערבב ולפזר בצורה אחידה על העוגה.

  4. לאפות בחום 180 מעלות תנור מחומם מראש 10 דקות ל40 דקות להוציא לחכות שיתקרר ואז לשים במקרר ליליה שלם.