הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמההעוגה שתמיד מצליחה לי.. מאוד פשוטה להכנה וזוכה תמיד למחמאות רבות
מחממים תנור ל- 180 מעלות.
מרסקים את הבננות ומוסיפים את כל המרכיבים חוץ מהשוקולד מריר ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה.
חותכים את השוקולד לפיצפוצי שוקולד ומוסיפים לבלילה.
משמנים תבנית בקוטר 26 ס"מ ומוסיפים את הבלילה.
מכניסים לתנור ל-180 מעלות למשך 40-45 דקות.
בתיאבון :).