לןגן

עוגת בננות

מאת: יערה דרור, פורסם: 07/03/2015 | 11:36
עוגת בננות

תקציר המתכון: העוגה שתמיד מצליחה לי.. מאוד פשוטה להכנה וזוכה תמיד למחמאות רבות

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 12, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל- 180 מעלות

  2. מרסקים את הבננות ומוסיפים את כל המרכיבים חוץ מהשוקולד מריר ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה

  3. חותכים את השוקולד לפיצפוצי שוקולד ומוסיפים לבלילה

  4. משמנים תבנית בקוטר 26 ס"מ ומוסיפים את הבלילה

  5. מכניסים לתנור ל-180 מעלות למשך 40-45 דקות

  6. בתיאבון :)