תקציר המתכון: העוגה שתמיד מצליחה לי.. מאוד פשוטה להכנה וזוכה תמיד למחמאות רבות
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 12, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
מחממים תנור ל- 180 מעלות
מרסקים את הבננות ומוסיפים את כל המרכיבים חוץ מהשוקולד מריר ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה
חותכים את השוקולד לפיצפוצי שוקולד ומוסיפים לבלילה
משמנים תבנית בקוטר 26 ס"מ ומוסיפים את הבלילה
מכניסים לתנור ל-180 מעלות למשך 40-45 דקות
בתיאבון :)