בקערה נפרדת גרם יוגורט יווני או גבינה
6 חלמונים
180 גרם שמנת חמוצה
1 כף תמצית וניל או פסיפלורה
3 כפות אינסטנט פודינג בטעם פיסטוק
2 כפות קמח רגיל
2 כפות קמח תפוח אדמה.
3
לאחד את 2 הקערות בקיפולים עדינים.
4
לשפוך ל
תבנית משומנת היטב ושעטפת שוליים עם נייר אפיה
להניח את העוגה באמבטיית מים חמים לעטוף את התבנית מבחוץ בנייר כסף שלא ייכנסו מים לתבנית או אם יש לך סיר גחנון לאפות בסיר גחנון.
5
20 דקות ראשונות 200 מעלות
שעה נוספת 150 מעלות
לכבות ולהשאיר בתנור שעתיים
להוציא ישר למקרר למספר שעות ואז לחלץ מהתבנית.
1
להקציף את החלבון עם הסוכר עד לקצף עמיד אך לא קשה.
2
בקערה נפרדת גרם יוגורט יווני או גבינה
6 חלמונים
180 גרם שמנת חמוצה
1 כף תמצית וניל או פסיפלורה
3 כפות אינסטנט פודינג בטעם פיסטוק
2 כפות קמח רגיל
2 כפות קמח תפוח אדמה.
3
לאחד את 2 הקערות בקיפולים עדינים.
4
לשפוך ל
תבנית משומנת היטב ושעטפת שוליים עם נייר אפיה
להניח את העוגה באמבטיית מים חמים לעטוף את התבנית מבחוץ בנייר כסף שלא ייכנסו מים לתבנית או אם יש לך סיר גחנון לאפות בסיר גחנון.
5
20 דקות ראשונות 200 מעלות
שעה נוספת 150 מעלות
לכבות ולהשאיר בתנור שעתיים
להוציא ישר למקרר למספר שעות ואז לחלץ מהתבנית.