לןגן

עוגת יוגורט בטעם פיסטוק ופסיפלורה.....קלילה ועדינה....

מאת: Shuly Asulin Karasin, פורסם: 15/03/2016 | 19:55
עוגת יוגורט בטעם פיסטוק ופסיפלורה.....קלילה ועדינה....

תקציר המתכון: זו עוגת שלמות!!!!!!

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 2 שעות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף את החלבון עם הסוכר עד לקצף עמיד אך לא קשה

  2. בקערה נפרדת גרם יוגורט יווני או גבינה 6 חלמונים 180 גרם שמנת חמוצה 1 כף תמצית וניל או פסיפלורה 3 כפות אינסטנט פודינג בטעם פיסטוק 2 כפות קמח רגיל 2 כפות קמח תפוח אדמה

  3. לאחד את 2 הקערות בקיפולים עדינים

  4. לשפוך ל תבנית משומנת היטב ושעטפת שוליים עם נייר אפיה להניח את העוגה באמבטיית מים חמים לעטוף את התבנית מבחוץ בנייר כסף שלא ייכנסו מים לתבנית או אם יש לך סיר גחנון לאפות בסיר גחנון

  5. 20 דקות ראשונות 200 מעלות שעה נוספת 150 מעלות לכבות ולהשאיר בתנור שעתיים להוציא ישר למקרר למספר שעות ואז לחלץ מהתבנית