ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- מספר מנות15 מנות
- זמן הכנה20 דקות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- קטגוריה: עוגות
- זמן הכנה: 20 דקות
- כשרות: כשר חלבי
- מספר מנות: 15 מנות
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
להפריד ביצים
ולהקציף חלבונים עם כוס סוכר בהדרגה.( למי שלא אוה במתוק אםשר להוריד מסה"כ הכמות..)בקערה לאחד נערבב את הגבינה והחלמונים ושאר החומרים.לתערובת חלקה.
נאחד את קצף החלבונים לקערת הגבינה. ב 3 פעמים ..בתנועןת קיפול . על מנת שהקצף לא ישבר..
-
2
לחמם תנור(לא על טורבו)
190 -200 מעלות.
אני אפיתי בתבנית לב רינג בינוני.
לעטוף היטב את הרינג .עם נייר כסף מעליו נייר אפיה לשמן מעט מסביב ..
-
3
להניח את הרינג בתוך תבנית התנור..לשים את תערובת הגבינה ברינג..ולשים מים חמים בתבנית התנור כ 3--5כוסות..לאפות כ 15 דק בחום גבוה.
ולהוריד ל 160 למשך שעה ורבע לערך..
-
4
לכבות התנור ולהשאיר מבלי לפתוח עוד כשעה. לקרר על השיש ולמקרר ללילה. תהנו הילה💔💖🍓
אפשרי לקשט עם קצפת,, אבקת סוכר וכיד הדמיון....
1
להפריד ביצים
ולהקציף חלבונים עם כוס סוכר בהדרגה.( למי שלא אוה במתוק אםשר להוריד מסה"כ הכמות..)בקערה לאחד נערבב את הגבינה והחלמונים ושאר החומרים.לתערובת חלקה.
נאחד את קצף החלבונים לקערת הגבינה. ב 3 פעמים ..בתנועןת קיפול . על מנת שהקצף לא ישבר..
2
לחמם תנור(לא על טורבו)
190 -200 מעלות.
אני אפיתי בתבנית לב רינג בינוני.
לעטוף היטב את הרינג .עם נייר כסף מעליו נייר אפיה לשמן מעט מסביב ..
3
להניח את הרינג בתוך תבנית התנור..לשים את תערובת הגבינה ברינג..ולשים מים חמים בתבנית התנור כ 3--5כוסות..לאפות כ 15 דק בחום גבוה.
ולהוריד ל 160 למשך שעה ורבע לערך..
4
לכבות התנור ולהשאיר מבלי לפתוח עוד כשעה. לקרר על השיש ולמקרר ללילה. תהנו הילה💔💖🍓
אפשרי לקשט עם קצפת,, אבקת סוכר וכיד הדמיון....
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים