תקציר המתכון: עוגת גבינה לב עם קצפת ותותים💖💔🍓
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 15, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
להפריד ביצים ולהקציף חלבונים עם כוס סוכר בהדרגה.( למי שלא אוה במתוק אםשר להוריד מסה"כ הכמות..)בקערה לאחד נערבב את הגבינה והחלמונים ושאר החומרים.לתערובת חלקה. נאחד את קצף החלבונים לקערת הגבינה. ב 3 פעמים ..בתנועןת קיפול . על מנת שהקצף לא ישבר.
לחמם תנור(לא על טורבו) 190 -200 מעלות. אני אפיתי בתבנית לב רינג בינוני. לעטוף היטב את הרינג .עם נייר כסף מעליו נייר אפיה לשמן מעט מסביב .
להניח את הרינג בתוך תבנית התנור..לשים את תערובת הגבינה ברינג..ולשים מים חמים בתבנית התנור כ 3--5כוסות..לאפות כ 15 דק בחום גבוה. ולהוריד ל 160 למשך שעה ורבע לערך.
לכבות התנור ולהשאיר מבלי לפתוח עוד כשעה. לקרר על השיש ולמקרר ללילה. תהנו הילה💔💖🍓 אפשרי לקשט עם קצפת,, אבקת סוכר וכיד הדמיון...