ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- מספר מנות1 מנות
- זמן הכנה1 שעות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- קטגוריה: עוגות
- זמן הכנה: 1 שעות
- כשרות: כשר חלבי
- מספר מנות: 1 מנות
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
מערבבים ביחד את הקמח, החמאה, והסוכר. בכוס נפרדת טורפים את הביצים ומוזגים לתוך הקמח..
-
2
מניחים בתבנית פאי עגולה ואופים כ - 10 דקות בתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות..
-
3
ממיסים בסיר את החמאה, המייפל והסוכר למשך כ-5 דקות ומקררים כרבע שעה..
-
4
מוסיפים את הביצים תוך כדי ערבוב ללא הרף, שלא נקבל חביתה..
-
5
מוציאים את הפאי מהתנור ומסדרים עליו את הפאקנים, רצוי להקפיד על כיוון אחד (לכיוון המרכז) על מנת לשמור על צורה יפה..
-
6
שופכים את הסירופ על גבי הפאי, לאט, שלא יזיז את הפקאנים..
-
7
מחזירים לתנור ל-15 דקות אפיה נוספות..
1
מערבבים ביחד את הקמח, החמאה, והסוכר. בכוס נפרדת טורפים את הביצים ומוזגים לתוך הקמח..
2
מניחים בתבנית פאי עגולה ואופים כ - 10 דקות בתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות..
3
ממיסים בסיר את החמאה, המייפל והסוכר למשך כ-5 דקות ומקררים כרבע שעה..
4
מוסיפים את הביצים תוך כדי ערבוב ללא הרף, שלא נקבל חביתה..
5
מוציאים את הפאי מהתנור ומסדרים עליו את הפאקנים, רצוי להקפיד על כיוון אחד (לכיוון המרכז) על מנת לשמור על צורה יפה..
6
שופכים את הסירופ על גבי הפאי, לאט, שלא יזיז את הפקאנים..
7
מחזירים לתנור ל-15 דקות אפיה נוספות..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים