לןגן

פאי פקאן

מאת: רותם לוי, פורסם: 21/04/2015 | 13:30
פאי פקאן

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 1, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מרכיבים לבצק

מרכיבים למילוי

אופן הכנה

  1. מערבבים ביחד את הקמח, החמאה, והסוכר. בכוס נפרדת טורפים את הביצים ומוזגים לתוך הקמח.

  2. מניחים בתבנית פאי עגולה ואופים כ - 10 דקות בתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות.

  3. ממיסים בסיר את החמאה, המייפל והסוכר למשך כ-5 דקות ומקררים כרבע שעה.

  4. מוסיפים את הביצים תוך כדי ערבוב ללא הרף, שלא נקבל חביתה.

  5. מוציאים את הפאי מהתנור ומסדרים עליו את הפאקנים, רצוי להקפיד על כיוון אחד (לכיוון המרכז) על מנת לשמור על צורה יפה.

  6. שופכים את הסירופ על גבי הפאי, לאט, שלא יזיז את הפקאנים.

  7. מחזירים לתנור ל-15 דקות אפיה נוספות.