ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- מספר מנות12 מנות
- זמן הכנה30 דקות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- קטגוריה: עוגות
- זמן הכנה: 30 דקות
- כשרות: כשר חלבי
- מספר מנות: 12 מנות
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
לעוגה
-
-
-
-
-
-
-
1 וחצי כפות מיץ לימון טבעי סחוט
-
1 וחצי כפות קליפת לימון מגורדת
-
אופן ההכנה
-
1
לערבב את הפתי בר הטחון דק עם החמאה המומסת ולשטח בתבנית עגולה..
-
2
להמיס את הג'לטין במים הרותחים עד שלא יישארו גושים ולהניח לו להצטנן מעט..
-
3
בקערה גדולה לערבב את הגבינה עם מיץ לימון, קליפת לימון, תמצית וניל וסוכר עד שכל הסוכר יימס..
-
4
להוסיף לגלטין את היוגורט לערבב היטב עד שתיווצר תערובת חלקה ולהוסיף את התערובת לתערובת הגבינה.
-
5
להקציף 2 שמנת מתוקה ולהוסיף לתערובת הגבינה בתנועות עטיפה עדינות עד שהכל יתערב..
-
6
לשפוך את התערובת על הפתי בר ולהכניס למקפיא למשך שעתיים או לילה במקרר..
-
7
לאחר שהעוגה התייצבה במקפיא אפשר להתחיל ולצפות אותה בתותים
לחתוך כל תות ל – 4 פרוסות דקות.
לסדר את פרוסות התותים על העוגה (ראה תמונה) עד לציפוי מלא..
-
8
בכוס להמיס את ריבת התות או ריבת המשמש עם 2 כפות מים רותחים ובעזרת מברשת למרוח את התותים, הדבר ייצור זיגוג מבריק על התותים..
1
לערבב את הפתי בר הטחון דק עם החמאה המומסת ולשטח בתבנית עגולה..
2
להמיס את הג'לטין במים הרותחים עד שלא יישארו גושים ולהניח לו להצטנן מעט..
3
בקערה גדולה לערבב את הגבינה עם מיץ לימון, קליפת לימון, תמצית וניל וסוכר עד שכל הסוכר יימס..
4
להוסיף לגלטין את היוגורט לערבב היטב עד שתיווצר תערובת חלקה ולהוסיף את התערובת לתערובת הגבינה.
5
להקציף 2 שמנת מתוקה ולהוסיף לתערובת הגבינה בתנועות עטיפה עדינות עד שהכל יתערב..
6
לשפוך את התערובת על הפתי בר ולהכניס למקפיא למשך שעתיים או לילה במקרר..
7
לאחר שהעוגה התייצבה במקפיא אפשר להתחיל ולצפות אותה בתותים
לחתוך כל תות ל – 4 פרוסות דקות.
לסדר את פרוסות התותים על העוגה (ראה תמונה) עד לציפוי מלא..
8
בכוס להמיס את ריבת התות או ריבת המשמש עם 2 כפות מים רותחים ובעזרת מברשת למרוח את התותים, הדבר ייצור זיגוג מבריק על התותים..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים