תובלים ביסקוויטים בחלב ומסדרים בתבנית אפייה (אפשר גם לפורר אותן בתבנית לאחר התבילה בחלב ולהשטיח). מקציפים 2 שמנת מתוקה עם הפודינג והחלב ומורחים על שכבת הביסקוויטים, מכניסים למקפיא לחצי שעה. ממיסים את השוקולדים עם 1 שמנת מתוקה במיקרוגל או בסיר כפול על אדים, בוחשים ומערבבים היטב, מניחים בצד להצטנן לטמפרטורת החדר. מוצאים את העוגה מהמקפיא ויוצקים עליה את ציפוי השוקולד ודואגים לכסות את כל העוגה עם הציפוי. מקשטים עם פירורי או טלטלי שוקולד לבן. (מגרדים את השוקולד הלבן עם קלפן)
.
1
תובלים ביסקוויטים בחלב ומסדרים בתבנית אפייה (אפשר גם לפורר אותן בתבנית לאחר התבילה בחלב ולהשטיח). מקציפים 2 שמנת מתוקה עם הפודינג והחלב ומורחים על שכבת הביסקוויטים, מכניסים למקפיא לחצי שעה. ממיסים את השוקולדים עם 1 שמנת מתוקה במיקרוגל או בסיר כפול על אדים, בוחשים ומערבבים היטב, מניחים בצד להצטנן לטמפרטורת החדר. מוצאים את העוגה מהמקפיא ויוצקים עליה את ציפוי השוקולד ודואגים לכסות את כל העוגה עם הציפוי. מקשטים עם פירורי או טלטלי שוקולד לבן. (מגרדים את השוקולד הלבן עם קלפן)
.