לןגן

עוגת קרם קצפת עם שוקולד על ביסקוויטים

מאת: לילך טייב, פורסם: 21/01/2016 | 23:18
עוגת קרם קצפת עם שוקולד על ביסקוויטים

תקציר המתכון: עוגה פשוטה וקלה מאוד להכנה ללא אפייה!

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 16, זמן הכנה: 25 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לשכבת הביסקוויטים:

לקרם קצפת:

לציפוי שוקולד:

לעיטור:

אופן הכנה

  1. תובלים ביסקוויטים בחלב ומסדרים בתבנית אפייה (אפשר גם לפורר אותן בתבנית לאחר התבילה בחלב ולהשטיח). מקציפים 2 שמנת מתוקה עם הפודינג והחלב ומורחים על שכבת הביסקוויטים, מכניסים למקפיא לחצי שעה. ממיסים את השוקולדים עם 1 שמנת מתוקה במיקרוגל או בסיר כפול על אדים, בוחשים ומערבבים היטב, מניחים בצד להצטנן לטמפרטורת החדר. מוצאים את העוגה מהמקפיא ויוצקים עליה את ציפוי השוקולד ודואגים לכסות את כל העוגה עם הציפוי. מקשטים עם פירורי או טלטלי שוקולד לבן. (מגרדים את השוקולד הלבן עם קלפן)