הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמפנקת אתכן במתכון שלי לקראת שבת עוגת תפוזים בטעם תפוזיייי שמשאיר טעם של עוד .... רכהההה ואוורירית!!!!
מפרידים חלבונים וחלמונים את החלבונים נקציף עם הסוכר ואת שאר המצרכים נערבב בקערה אחרי שהחלבונים הפכו לקצפת יפה וחזקה מקפלים לתוך בלילת החלמונים עד שהכל אחיד לחלוטין מעבירים לתבנית אלומיניום ( לשמן עד חצי גובה התבנית כולל התחתית) קוטר 24 או 26 כדי שתצא גבוהה..!! דופקים את התבנית רק פעמיים על השיש עד שרואים בועות למעלה מנערים ולתנור( בשלב לפני האחרון) שחומם מראש 160 מעלות כ-50 דק משאירים את העוגה בתנור לפחות 25 דק אחרי אפייה מוציאים מצננים לגמרי מחלצים מהתבנית ופורסים ..המתכון לפי כוס מאג (צירפתי תמונה של הכוס) טיפים חשובים ממני אליכן כדי שתרשמו : חשוב מאוד לדפוק את התבנית ולנער!!!! הבועות אויר חייבות להעלם ככה עושה תמיד ויוצא מושלם ללא פיצוץ קטן !!! חום התנור תמיד בהתאם למתכון התנור חייב להיות מחומם מראש ומדף אחד בתנור לפני הסוף הביצים חייבות להיות בטמפרטורת החדר ...!! טיפים בטוחים !!!!! ועוד טיפ קטן לא אופים בטורבו הטורבו מייבש את העוגה !! תכנית רגילה בתנור עם שני הקווים אחד למעלה אחת למטה ... לבריאותת עדה !!.