לבסיס: מפוררים את הפתי בר.
בקערה קטנה שמים את קוביות השוקולד והמרגרינה וממיסים במיקרוגל
בקערה קטנה נוספת מערבבים את הקקאו הסוכר והחלב הפושר
שופכים את הקערה השנייה לפירורי העוגיות ומערבבית ולאחר מכן מוסיפים את רוב הקערה הראשונה , מומלץ להשאיר מעט לקישוט העוגה בהמשך. אם תהיתם זה מתכון של כדורי שוקולד שנלקח : www.10dakot.co.il
- על הבסיס להניח תותים חתוכים בצורה מסודרת ומעל לסדר שכבה של ביסקוויטים שלמים אותם לטבול בחלב ומעל להשים את הקצפת שתפורט בהמשך לאחר קירור קל .
לקרם: - כעת להקציץ הכל עד לקבלת קצפת
- לאחר מכן להוסיף 3-4 כפות גבינה לבנה ולהקציף במהירות נמוכה ולאחר מכן להוסיף מעדן באדי תות ולערבב עד לקבלת קצץ אחיד וורדרד מעט.
לאחר מכן לסדר תותחים חתוכים מעל ולפזר את הרוטב שוקולד שנשאר לקישוט
להכניס למקרר לכמה שעות ובתאבון!!!.
1
לבסיס: מפוררים את הפתי בר.
בקערה קטנה שמים את קוביות השוקולד והמרגרינה וממיסים במיקרוגל
בקערה קטנה נוספת מערבבים את הקקאו הסוכר והחלב הפושר
שופכים את הקערה השנייה לפירורי העוגיות ומערבבית ולאחר מכן מוסיפים את רוב הקערה הראשונה , מומלץ להשאיר מעט לקישוט העוגה בהמשך. אם תהיתם זה מתכון של כדורי שוקולד שנלקח : www.10dakot.co.il
- על הבסיס להניח תותים חתוכים בצורה מסודרת ומעל לסדר שכבה של ביסקוויטים שלמים אותם לטבול בחלב ומעל להשים את הקצפת שתפורט בהמשך לאחר קירור קל .
לקרם: - כעת להקציץ הכל עד לקבלת קצפת
- לאחר מכן להוסיף 3-4 כפות גבינה לבנה ולהקציף במהירות נמוכה ולאחר מכן להוסיף מעדן באדי תות ולערבב עד לקבלת קצץ אחיד וורדרד מעט.
לאחר מכן לסדר תותחים חתוכים מעל ולפזר את הרוטב שוקולד שנשאר לקישוט
להכניס למקרר לכמה שעות ובתאבון!!!.