אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

5,294
צפיות

עוגת פרג אורירית

המתכון של
עוגת פרג אורירית

עוגת פרג בחושה, אורירית וקלה מאד. המתכון הוא לתבנית קוגלהוף, הכמות מספיקה גם ל-2 תבניות אינגליש קייק. אם עושים בתבנית אינגליש קייק יש לחמם את התנור ל-180 מעלות.

  • קטגוריהעוגות
  • מספר מנות12 מנות
  • זמן הכנה1 שעות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • קטגוריה: עוגות
  • זמן הכנה: 1 שעות
  • כשרות: כשר פרווה
  • מספר מנות: 12 מנות
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1.5 כוס קמח
  • 2 שקיות אבקת אפיה
  • 100 גרם פרג (כמעט כוס)
  • 1 כוס קוקוס
  • 4 יחידות ביצים
  • 1.5 כוס סוכר
  • 1 כוס שמן
  • 1.5 כוס מיץ תפוזים
  • 100 גרם שוקולד צ'יפס
  • 50 גרם אבקת סוכר לפזר מעל העוגה
אופן ההכנה
  • 1

    מחממים תנור ל170 מעלות..


  • 2

    בקערה מערבבים היטב קמח עם אבקת אפיה. מוסיפים את הפרג והקוקוס ומעררבים היטב..


  • 3

    בקערה אחרת מערבבים במטרפה או עם כף את הביצים. מוסיפים את הסוכר, השמן והתפוזים. מערבבים היטב..


  • 4

    מוסיפים לקערה של הביצים את התערובת של הקמח ומערבבים ערבוב קל לאיחוד חומרים..


  • 5

    מוסיפים את השוקולד צ'יפס לתערובת ומערבבים. (אני מקנחת אותם לפני וככה כם לא שוקעים בתערובת)..


  • 6

    יוצקים לתבנית קוגלהף ואופים במשך 40-45 דקות, כד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש..


  • 7

    10 דקות אחרי שהוצאנו את העוגה עוטפים אותה בניילון נצמד. זה גורם לעוגה לצאת אורירית.


  • 8

    לאחר שהעוגה התקררה לגמר. מסירים את הניילון נצמד, מחלצים את העוגה מהתבנים ומפזרים אבקת סוכר בעזרת מסננת..


1

מחממים תנור ל170 מעלות..


2

בקערה מערבבים היטב קמח עם אבקת אפיה. מוסיפים את הפרג והקוקוס ומעררבים היטב..


3

בקערה אחרת מערבבים במטרפה או עם כף את הביצים. מוסיפים את הסוכר, השמן והתפוזים. מערבבים היטב..


4

מוסיפים לקערה של הביצים את התערובת של הקמח ומערבבים ערבוב קל לאיחוד חומרים..


5

מוסיפים את השוקולד צ'יפס לתערובת ומערבבים. (אני מקנחת אותם לפני וככה כם לא שוקעים בתערובת)..


6

יוצקים לתבנית קוגלהף ואופים במשך 40-45 דקות, כד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש..


7

10 דקות אחרי שהוצאנו את העוגה עוטפים אותה בניילון נצמד. זה גורם לעוגה לצאת אורירית.


8

לאחר שהעוגה התקררה לגמר. מסירים את הניילון נצמד, מחלצים את העוגה מהתבנים ומפזרים אבקת סוכר בעזרת מסננת..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים