תקציר המתכון: עוגת פרג בחושה, אורירית וקלה מאד. המתכון הוא לתבנית קוגלהוף, הכמות מספיקה גם ל-2 תבניות אינגליש קייק. אם עושים בתבנית אינגליש קייק יש לחמם את התנור ל-180 מעלות.
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 12, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
מחממים תנור ל170 מעלות.
בקערה מערבבים היטב קמח עם אבקת אפיה. מוסיפים את הפרג והקוקוס ומעררבים היטב.
בקערה אחרת מערבבים במטרפה או עם כף את הביצים. מוסיפים את הסוכר, השמן והתפוזים. מערבבים היטב.
מוסיפים לקערה של הביצים את התערובת של הקמח ומערבבים ערבוב קל לאיחוד חומרים.
מוסיפים את השוקולד צ'יפס לתערובת ומערבבים. (אני מקנחת אותם לפני וככה כם לא שוקעים בתערובת).
יוצקים לתבנית קוגלהף ואופים במשך 40-45 דקות, כד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש.
10 דקות אחרי שהוצאנו את העוגה עוטפים אותה בניילון נצמד. זה גורם לעוגה לצאת אורירית
לאחר שהעוגה התקררה לגמר. מסירים את הניילון נצמד, מחלצים את העוגה מהתבנים ומפזרים אבקת סוכר בעזרת מסננת.