בקערת המיקסר עם חלק (וו גיטרה) להקציף חמאה וסוכר ולערבב עד לתערובת קרמית אח"כ להוסיף ביצים , תמצית וניל, ומקציפים מנפים קמח ואבקת אפייה לקערה ולסירוגין שמים בקערת המערבל 2 כפות קמח והשמנת המתוקה עד לתערובת אחידה..ולהניח בצד..
2
לציפוי לקחת צלחת לשים סוכר וקינמון ולערבב טוב טוב ואז לקחת תבנית אינגלייש קייק אחת לרסס בתרסיס שמן ואז לשים מהציפוי בתבנית ( לשמור גם מעל העוגה מהציפוי) ואז לשפוך את כל העוגה בתבנית ומעל את הציפוי שוב להחזיק את התבנית ביד ולנער על השיש ולהכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות ל30 דקות..
1
בקערת המיקסר עם חלק (וו גיטרה) להקציף חמאה וסוכר ולערבב עד לתערובת קרמית אח"כ להוסיף ביצים , תמצית וניל, ומקציפים מנפים קמח ואבקת אפייה לקערה ולסירוגין שמים בקערת המערבל 2 כפות קמח והשמנת המתוקה עד לתערובת אחידה..ולהניח בצד..
2
לציפוי לקחת צלחת לשים סוכר וקינמון ולערבב טוב טוב ואז לקחת תבנית אינגלייש קייק אחת לרסס בתרסיס שמן ואז לשים מהציפוי בתבנית ( לשמור גם מעל העוגה מהציפוי) ואז לשפוך את כל העוגה בתבנית ומעל את הציפוי שוב להחזיק את התבנית ביד ולנער על השיש ולהכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות ל30 דקות..