ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- מספר מנות20 מנות
- זמן הכנה1 שעות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- קטגוריה: עוגות
- זמן הכנה: 1 שעות
- כשרות: כשר פרווה
- מספר מנות: 20 מנות
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
אופן הכנת העוגה: בקערה שמים את הסולת מחממים את השמן עד לידי רתיחה ושופכים על הסולת ומערבבים עד לקבלת גבשושים, מוסיפים את יתר החומרים, מחממים את מיץ התפוזים ומוסיפים על עיסת הסולת מערבבים עד לקבלת עיסה אחידה.
משמנים את התבנית ויוצקים לתוכה את עיסת הסולת.
מפזרים מעל שומשום, שקדים מולבנים וחותכים את העוגה למעויינים.
אופים בתנור בחום בינוני עד להזהבת העוגה..
-
2
הכנת הסירופ: 2 כוסות סוכר מיץ מחצי לימון מעט מי ורדים מים לכיסוי הסוכר לערבב את כל החומרים עד לקבלת סירופ צמיג.
לאחר שהעוגה מוכנה שופכים את הסירופ החם על העוגה החמה מחכים מעט עד שהסירופ יספג בתוך העוגה.
.
1
אופן הכנת העוגה: בקערה שמים את הסולת מחממים את השמן עד לידי רתיחה ושופכים על הסולת ומערבבים עד לקבלת גבשושים, מוסיפים את יתר החומרים, מחממים את מיץ התפוזים ומוסיפים על עיסת הסולת מערבבים עד לקבלת עיסה אחידה.
משמנים את התבנית ויוצקים לתוכה את עיסת הסולת.
מפזרים מעל שומשום, שקדים מולבנים וחותכים את העוגה למעויינים.
אופים בתנור בחום בינוני עד להזהבת העוגה..
2
הכנת הסירופ: 2 כוסות סוכר מיץ מחצי לימון מעט מי ורדים מים לכיסוי הסוכר לערבב את כל החומרים עד לקבלת סירופ צמיג.
לאחר שהעוגה מוכנה שופכים את הסירופ החם על העוגה החמה מחכים מעט עד שהסירופ יספג בתוך העוגה.
.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים