הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלשכבת השוקולד לוקחים סיר שמים את השוקולד והחמאה וממיסים על הגז מורידים מהגז ובמהירות מוסיפים את החלמונים בעירבוב תמידי ואז מוספים 2 כפות קמח מנופה. לוקחים תבנית 24 ושמים נייר אפייה ומשמנים ואז שמים את התערובת שוקולד ועם כף רטובה מורחים ומניחים בצד..
לבינתיים מחממים תנור ל180 מעלות 10 דקות..
ואז בקערת מיקסר שמים את החלבונים והסוכר ומקציפים לקצף יציב ורך מוצאים את הקערה וידני מוספים את הקוקוס ושופכים על תערובת השוקולד ומכניסים לתנור ל30 דקות..
מוצאים מחכים שיתקרר ..
ואז מקציפים שמנת מתוקה כוס חלב ופודינג וניל לקצפת יציבה ומורחים על העוגה..
מכניסים למקרר.. שתתקרר.. ואז פורסים ונהנים..
יאמי(:.