לןגן

עוגת ברואניז קוקוס וקצפת יאמי

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 13/04/2015 | 22:28
עוגת ברואניז קוקוס וקצפת יאמי

תקציר המתכון: עוגה מזה טעימה מי שלא תכין תפסיד.

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לקצפת

שכבת קוקס

שכבת שוקולד

אופן הכנה

  1. לשכבת השוקולד לוקחים סיר שמים את השוקולד והחמאה וממיסים על הגז מורידים מהגז ובמהירות מוסיפים את החלמונים בעירבוב תמידי ואז מוספים 2 כפות קמח מנופה. לוקחים תבנית 24 ושמים נייר אפייה ומשמנים ואז שמים את התערובת שוקולד ועם כף רטובה מורחים ומניחים בצד.

  2. לבינתיים מחממים תנור ל180 מעלות 10 דקות.

  3. ואז בקערת מיקסר שמים את החלבונים והסוכר ומקציפים לקצף יציב ורך מוצאים את הקערה וידני מוספים את הקוקוס ושופכים על תערובת השוקולד ומכניסים לתנור ל30 דקות.

  4. מוצאים מחכים שיתקרר .

  5. ואז מקציפים שמנת מתוקה כוס חלב ופודינג וניל לקצפת יציבה ומורחים על העוגה.

  6. מכניסים למקרר.. שתתקרר.. ואז פורסים ונהנים.

  7. יאמי(: