ראשית מערבבים בקערה את עוגיות האוראו הטחונות לתחתית יחד עם החמאה המומסת ושאר הרכיבים ומערבבים..
2
לוקחים תבנית מתפרקת בקוטר 24/26 ומרפדים בפנים התבנית עם שקף( אם זה לא נדבק להרטיב את השקף בכמה טיפות מים וזה ידבק לדפני התבנית) משטחים את תערובת התחתית ומכניסים למקפיא להתייצבות של 10 דקות..
3
מתפנים להכנת הקרם :
בקערת מיקסר שמים חפיסת פודינג וניל , את הסוכר ,את השמנת המתוקה ורבע כוס חלב ומקציפים ליצירת קצפת עמידה.
בקערה נוספת מערבבים את גבינת השמנת והגבינה הלבנה , מוסיפים את העוגיות הטחונות ולבסוף מקפלים את תערובת הקצפת בזהירות אל תוך תערובת הגבינות..
4
מוציאים את התבנית מהמקפיא ומעבירים את הקרם המוכן ומשטחים בצורה ישרה מעל התחתית- מכניסים למקפיא להתייצבות של חצי שעה עד שעה..
1
ראשית מערבבים בקערה את עוגיות האוראו הטחונות לתחתית יחד עם החמאה המומסת ושאר הרכיבים ומערבבים..
2
לוקחים תבנית מתפרקת בקוטר 24/26 ומרפדים בפנים התבנית עם שקף( אם זה לא נדבק להרטיב את השקף בכמה טיפות מים וזה ידבק לדפני התבנית) משטחים את תערובת התחתית ומכניסים למקפיא להתייצבות של 10 דקות..
3
מתפנים להכנת הקרם :
בקערת מיקסר שמים חפיסת פודינג וניל , את הסוכר ,את השמנת המתוקה ורבע כוס חלב ומקציפים ליצירת קצפת עמידה.
בקערה נוספת מערבבים את גבינת השמנת והגבינה הלבנה , מוסיפים את העוגיות הטחונות ולבסוף מקפלים את תערובת הקצפת בזהירות אל תוך תערובת הגבינות..
4
מוציאים את התבנית מהמקפיא ומעבירים את הקרם המוכן ומשטחים בצורה ישרה מעל התחתית- מכניסים למקפיא להתייצבות של חצי שעה עד שעה..