לןגן

עוגת אוראו

מאת: מורן אפריאט, פורסם: 14/11/2015 | 14:27
עוגת אוראו

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 16, זמן הכנה: 3 שעות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

רכיבים לתחתית העוגה

רכיבים לקרם

רכיבים לציפוי ועיטור העוגה

אופן הכנה

  1. ראשית מערבבים בקערה את עוגיות האוראו הטחונות לתחתית יחד עם החמאה המומסת ושאר הרכיבים ומערבבים.

  2. לוקחים תבנית מתפרקת בקוטר 24/26 ומרפדים בפנים התבנית עם שקף( אם זה לא נדבק להרטיב את השקף בכמה טיפות מים וזה ידבק לדפני התבנית) משטחים את תערובת התחתית ומכניסים למקפיא להתייצבות של 10 דקות.

  3. מתפנים להכנת הקרם : בקערת מיקסר שמים חפיסת פודינג וניל , את הסוכר ,את השמנת המתוקה ורבע כוס חלב ומקציפים ליצירת קצפת עמידה. בקערה נוספת מערבבים את גבינת השמנת והגבינה הלבנה , מוסיפים את העוגיות הטחונות ולבסוף מקפלים את תערובת הקצפת בזהירות אל תוך תערובת הגבינות.

  4. מוציאים את התבנית מהמקפיא ומעבירים את הקרם המוכן ומשטחים בצורה ישרה מעל התחתית- מכניסים למקפיא להתייצבות של חצי שעה עד שעה.