ממיסים שוקולד חלב, מורחים בתבנית מלבנית סיליקון, כולל דפנות, (מתקבלת תבנית מצופה שוקולד וחלולה) מקפיאים 10 דקות, יוצקים קרם קרמל ומיישרים, מסדרים שכבת וופלים, מורחים שכבה דקה מהשוקולד שהמסנו, מסדרים שכבה נוספת מהוופלים, וכך יוצרים 3 שכבות, מכסים עם יתרת השוקולד, מקפיאים לילה, הופכים את התבנית על משטח עבודה ובעדינות משחררים את העוגה, מחזירים למקפיא עד רבע שעה לפני הגשה!.
1
ממיסים שוקולד חלב, מורחים בתבנית מלבנית סיליקון, כולל דפנות, (מתקבלת תבנית מצופה שוקולד וחלולה) מקפיאים 10 דקות, יוצקים קרם קרמל ומיישרים, מסדרים שכבת וופלים, מורחים שכבה דקה מהשוקולד שהמסנו, מסדרים שכבה נוספת מהוופלים, וכך יוצרים 3 שכבות, מכסים עם יתרת השוקולד, מקפיאים לילה, הופכים את התבנית על משטח עבודה ובעדינות משחררים את העוגה, מחזירים למקפיא עד רבע שעה לפני הגשה!.