תקציר המתכון: שעגת הוופלים!!
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
ממיסים שוקולד חלב, מורחים בתבנית מלבנית סיליקון, כולל דפנות, (מתקבלת תבנית מצופה שוקולד וחלולה) מקפיאים 10 דקות, יוצקים קרם קרמל ומיישרים, מסדרים שכבת וופלים, מורחים שכבה דקה מהשוקולד שהמסנו, מסדרים שכבה נוספת מהוופלים, וכך יוצרים 3 שכבות, מכסים עם יתרת השוקולד, מקפיאים לילה, הופכים את התבנית על משטח עבודה ובעדינות משחררים את העוגה, מחזירים למקפיא עד רבע שעה לפני הגשה!